Touché - Voor nieuwe energie
RSS

Recente posts

Reageert u ook?

Categorieën

Welkom
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Reageert u ook?

Mond tot mond reclame is het mooiste wat er is.
U doet mij een groot plezier om uw ervaringen met Touché hier te vermelden
Alvast hartelijk dank8 Reacties op Reageert u ook?:

Comments RSS
Jan Brouwer on vrijdag 7 februari 2014 21:21
Ik heb al meerdere ontspanning massages gehad deze waren erg goed je komt er geheel ontspannen vandaan, echt een aanrader Dank jan
Reageren op een reactie


Japke Doornbos on donderdag 13 februari 2014 19:52
Gisteren heb ik een metamorfose massage gehad van Wilma. Door haar liefdevolle benadering en passie voor haar werk was het weer heerlijk om mij over te geven aan de ontspanning. Mijn energie, die vastzat in mijn hoofd,ging weer 'stromen'. Vandaag kan ik de vrijgekomen energie weer in andere dingen steken. Heerlijk. Tot de volgende keer:) Lieve groet Japke
Reageren op een reactie


w.veltkamp on zaterdag 15 februari 2014 15:56
De druppeltjes hielpen goed.
Reageren op een reactie


Jolanda on maandag 14 september 2015 16:38
Vorige week bij Wilma geweest voor een tenen analyse. Heel veel informatie die wel even moest indalen (maar dat dat het geval was had Wilma mij van te voren al verteld, omdat ze aan mijn tenen zag dat ik tijd nodig heb). Confronterend dat iemand die je niet kent, zoveel herkenbare persoonlijke eigenschappen van je weet te benoemen alleen vanwege je tenen! Gelukkig was ik samen met een vriendin die alles keurig voor mij opschreef. Niks zweverigs, wel heel leuk en vooral leerzaam als je meer wilt weten over hoe je in het leven staat. Tevens enkele tips meegekregen die ik al trouw toepas. Een echte aanrader. Bedankt Wilma!
Reageren op een reactie


Yvonne on maandag 7 maart 2016 17:22
De beste wegen zijn de paden die je niet doelbewust kiest maar waarop je "zomaar" terecht lijkt te komen. Dankzij Wilma lukte het mij om tot een diepe ontspanning te komen en een aantal lichamelijke klachten los te laten. Een zeer bijzondere en intense ervaring! Een grote opfrisser voor lichaam en geest. Ik kan het een ieder aanraden.
Reageren op een reactie


Jeannet on woensdag 15 juni 2016 14:06
Lieve Wilma, Wat kun jij op een respectvolle en liefdevolle manier vertellen hoe ik in elkaar steek. Ik leer mezelf al steeds beter kennen maar door wat jij vertelde, door middel van het tenen lezen, kon ik linken leggen in mijn eigenschappen. Het was alsof ik de sleutel van mijn eigen leven kreeg. Ik ben niet iemand zich snel "bloot" geeft. Bij jou voelde ik me meteen vertrouwd en durfde ik mezelf te laten zien. Verbluffend hoe Wilma aan mijn tenen leest hoe mijn karakter, persoonlijkheid en gedrag in elkaar steekt. Dank je wel Wilma voor de liefdevolle uitleg!
Reageren op een reactie


Krista on dinsdag 2 augustus 2016 20:09
Hartelijk dank Wilma voor je uitgebreide en heldere uitleg tijdens de tenenanalyse; leuk en waardevol om te ervaren! Met deze informatie heb ik weer verbanden kunnen leggen en zijn bepaalde dingen duidelijker geworden. Nogmaals dank je wel!
Reageren op een reactie


Dini on donderdag 25 augustus 2016 11:48
Lieve Wilma, jouw empathie, samen met de massages in combinatie met de Bach bloemtherapie hebben mij heel goed gedaan. Jouw massages zogen voor totale ontspanning en geven energie. Het lukt mij beter om bij mezef te blijven, twijfel en pieker minder doordat je de bachdruppels goed hebt afgestemd. Daarbij zijn de gesprekken die we hebben gehad heel verhelderend. Dank je wel.
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint