Touché - Voor nieuwe energie
Tenen analyse

Voor wie is Tenen analyse geschikt?

Tenen analyse  is er voor iedereen die nieuwsgierig is. Voor mensen die van tijd tot tijd even stil willen staan bij de dingen die ze doen en de keuzes die ze maken. Kortom: voor iedereen die dicht bij zichzelf wil blijven. 

Wat is Tenen analyse ?

Tenen analyse is een kennissysteem dat het mogelijk maakt karakter, persoonlijkheid en gedrag te analyseren door de stand en de vorm van tenen te interpreteren.

Wat kun je er mee?

Tenen analyse is praktisch en direct toepasbaar op verschillende gebieden: 

  • Jezelf leren kennen. Tenen analyse is een geschikte methode om zelfkennis op te doen. Het biedt je inzicht waar voor jou kansen liggen en eventuele valkuilen. Zo kan het je ondersteunen bij het nemen van beslissingen. Tenen analyse helpt je om vanuit jouw eigen kwaliteiten en kracht keuzes te maken die bij jou passen.    

  • Relaties Tenen analyse biedt handvatten voor het versterken van relaties. Inzicht in jouw eigen persoonlijkheid en die van de ander kan leiden tot meer wederzijds begrip en respect.  

  • Hulp bij opvoeding Tenen analyse is een welkome hulp bij opvoeding. Wanneer opvoeders inzicht krijgen in hun kind kunnen zij bewustere keuzes maken die aansluiten bij het kind en zijn ontwikkeling.  

  • Beroep/opleiding Tenen analyse geeft jou informatie die van grote waarde kan zijn voor keuzes die je maakt op het gebied van opleiding of beroep.  

  • Hulpverlening Tenen analyse biedt hulpverleners handvatten om zorg op maat te leveren aan de mensen die aan hun zorg zijn toevertrouwd.  

Consult

In een persoonlijk consult kan ik jou aan de hand van vorm en stand van jouw tenen vertellen wat ik zie. Op verzoek maak ik een verslag van mijn bevindingen
Bij een schriftelijk consult stuur je een foto van jouw tenen, die ik analyseer. Je ontvangt dan een verslag van mijn bevindingen.

Zie ook de folder
Folder Tenen Lezen (PDF — 326 KB)
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint